warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Halloo wij zijn hazoo

Graag willen wij ons even aan u voorstellen.
Wij zijn Marion Essers en John Hanegraaf en samen vormen wij het team van hazoo.
Ik, Marion Essers, ben zorgprofessional bij een grote zorgaanbieder en door mijn jarenlange werkervaring ben ik nauw betrokken bij hazoo.
Ik, John Hanegraaf, ben eigenaar van HaMeg BV waar hazoo een onderdeel van uitmaakt. Daarmee ben ik eind verantwoordelijke binnen hazoo.

Wat doen wij binnen hazoo?
Wij behandelen steunkousen zodanig dat ze makkelijker aan en uit te trekken zijn. Dit klinkt heel eenvoudig en dat is het eigenlijk ook.

Iedereen die therapeutische elastische kousen (TEK) heeft of ze als professional aan en uit doet, ervaart onze hazoo behandeling voor de steunkousen als zeer aangenaam.

hazoo is ontstaan vanuit de vraag om therapeutische elastische kousen (TEK) zodanig te behandelen dat het aan en uit doen gemakkelijker gaat en mogelijk zelfs zonder andere hulpmiddelen. Dit wordt volledig voor u verzorgt door middel van een hazoo behandeling. Het enige wat wij nodig hebben zijn uw steunkousen. Dit kunnen uw huidige en/of uw nieuwe zijn.

Vanuit onze expertise binnen HaMeg BV, waar we sinds 2004 een zeer ruime ervaring hebben opgebouwd om oppervlakten aan te passen met watergedragen coatings, hebben wij met succes een van onze topproducten verder ontwikkeld voor de hazoo behandeling.
Doordat we de hazoo behandeling uitvoerig in de praktijk hebben getest, durven wij te stellen dat de ondersteuning en pasvorm niet wordt beïnvloed door de speciale watergedragen coating. Ook de positieve feedback die we krijgen ten aanzien van de verminderde fysieke kracht die nodig is om de elastische kousen aan en uit te doen spreken boekdelen.

hazoo video’s

Wat vinden klanten van ons

Naam: Rolien
Doordat de panty moeilijk aan en uitgaat draag ik meestal kousen tot mijn lies maar nu de panty behandeld is kan ik deze makkelijker aan en uit en kan ik ook een keer zonder werkhandschoenen naar het toilet om de panty weer op te hijsen. Ik draag klasse 2 voor lipoedeem.  de armkous en een paar tot mijn lies worden ook opgestuurd voor behandeling.
★★★★★


Naam: Jo
De kousen gaan na de behandeling makkelijker aan en uit.
Ben 87 en kan het zonder hulp van anderen.
★★★★★


Naam: fam. Heldens
Eerst twijfelden we, maar door de fijne uitleg filmpjes en de goede telefonische service hebben we besloten het toch te proberen. en inderdaad het resultaat werkt geweldig. mijn vrouw heeft mijn hulp niet meer nodig!
★★★★☆


Naam: Annie
Ik kreeg het via een vriendin te horen die het ook een behandeling had laten doen. Mijn volgende paar laat ik ook weer doen.
★★★★☆


Naam: J. Theunissen
Werkt fijn.
★★★☆☆


Naam: Peter
SUPER! Het werkt ECHT. Kan het iedereen aanraden.
★★★★★


Naam: Els
Het werkt echt FANTASTISCH. Nadat ik de hazoo behandeling heb laten doen bij hazoo kan ik zelf de steunkousen weer zelfstandig aan!
★★★★★


Naam: Alice
Ik vind de service erg fijn. Zou het een ander ook aaraden.
★★★★★


Laat zelf ook weten wat U ervan vindt

Naam

E-mail

Aantal sterren (5 = zeer goed, 1 = zeer slecht)

Schrijf reactie

 

Onno van hazoo

De belangrijkste kenmerken van hazoo

 • hulpmiddelen

  hulpmiddelen

  De hazoo behandeling zorgt ervoor dat uw steunkousen een vlotte instap hebben en makkelijk over uw hak gaan, met als gevolg dat het aan en uit doen gemakkelijker gaat en u wellicht geen hulpmiddelen meer nodig heeft.

 • duurzaam

  duurzaam

  De hazoo behandeling wordt uitgevoerd met een door HaMeg speciaal ontwikkelde coating op waterbasis die zeer duurzaam is voor mens en milieu.

 • zelfstandigheid

  zelfstandigheid

  Doordat het aan en uit doen van steunkousen na een hazoo behandeling veel gemakkelijker gaat, bent u wellicht minder afhankelijk van anderen.
  U bepaalt zelf weer het moment wanneer de steunkousen aan of uit gaan!

 • lange levensduur

  lange levensduur

  Het resultaat van een hazoo behandeling is onomkeerbaar en zorgt ervoor dat alle eigenschappen, ook na meerdere wasbeurten, voor lange tijd behouden blijven.

Prijzen

Hoe gaat dat bij hazoo

1 Aanmelding
Via het digitale aanmeldformulier, welke U vind onder in dit paarse vak, meldt U zich heel eenvoudig aan voor een hazoo behandeling van uw steunkousen.
Na aanmelding ontvangt U de hazoo envelop binnen enkele dagen thuis.

2 Ontvangst hazoo envelop
Na de aanmelding ontvangt U zoals hierboven omschreven de hazoo envelop.
In deze envelop zit:
• een plastic zakje voorzien van uw naam, adres en woonplaats.
• een retour envelop
• onze factuur
• een instructiekaart
Wat gaat U hiermee doen?
• De steunkousen gaan in het plastic zakje en u controleert of uw gegevens op dit zakje kloppen.
• U verpakt de steunkousen in het plastic zakje en dit gaat vervolgens in de retour envelop. De retour envelop wordt afgesloten door middel van de aanwezige plakstrip.
• De retour envelop is voorzien van ons Antwoordnummer en kan zo in de brievenbus bij u in de buurt.

3 De hazoo behandeling
Na ontvangst van uw steunkousen bij hazoo worden deze opgenomen in ons systeem, om vervolgens de hazoo behandeling op uw steunkousen uit te voeren. De hazoo behandeling hebben wij ontwikkeld aan de hand van een 1-2-3 systeem (wassen-coaten-drogen) en werkt als volgt:

1 wassen : Conform de reinigingsvoorschriften van de fabrikant worden uw steunkousen met een speciaal wasmiddel gereinigd. Na deze reiniging worden uw kousen diverse malen met schoon water nagespoeld om alle zeep restanten te verwijderen (1-2 dagen).

2 coaten : Na het wassen krijgen uw steunkousen de hazoo behandeling. Tijdens deze behandeling worden uw kousen ondergedompeld in een door ons speciaal ontwikkelde coating op waterbasis (2 dagen).

3 drogen : Na het coaten laten we de coating van uw behandelde steunkousen door middel van een natuurlijk droogproces gecontroleerd uitharden (2-3 dagen).
De totale verwerkingstijd van onze hazoo behandeling komt daarmee op 5 – 7 werkdagen.

Dit alles zorgt ervoor dat uw steunkousen na de hazoo behandeling een vlotte instap hebben en makkelijk over uw hak gaan. Belangrijk om te weten! Dat de ondersteuning, pasvorm en elasticiteit van uw steunkousen 100% BEHOUDEN BLIJVEN!

4 Retour van uw steunkousen
Aansluitend aan onze hazoo behandeling worden uw steunkousen per post aan u retour gezonden.

Aanmeldformulier

Aanhef*

Naam*

Adres*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoonnummer*

E-mail*

Welke steunkousen heeft U?*

Opmerkingen

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.

 

loading
×